(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Официальный партнер

Dahua & Hikvision в Украине

Уникальное предложение!
Заполни форму ниже и
получи спецпредложение

AI аналітика для відеоспостереження - стрибок у майбутнє!

AI аналітика для відеоспостереження - стрибок у майбутнє!

Світовий звіт Memoori за 2019 рік про галузь фізичної безпеки показує, що продаж продуктів відеоспостереження в 2019 році досяг 19,15 мільярда доларів і до 2024 року може досягти 35,82 мільярда доларів. Це зростання є найвищим, що коли-небудь прогнозував Memoori, і, як стверджують дослідники, на нього впливає ряд факторів. Зокрема продаж програмного забезпечення для відеоаналітики AI, що зараз виходить на комерційний ринок. Аналітики встановили, що ринок VSaaS зараз зростає приблизно на 15% річних, а вплив IoT ще не повністю реалізований. IP-відеокамери можуть стати одним з найпотужніших датчиків у комерційних та промислових будівлях.

AI відео аналітика забезпечує розвиток

Прогноз Memoori передбачає, що внесок у відеоаналітику AI збільшить продажі відеоспостереження, примноживши близько $ 3,5 млрд до 2024 року. Компанія прогнозує, що відео AI стане основним рушієм змін протягом наступних 10 років, і розраховує, що Китай візьме на себе більш ніж 50% світового ринку програмного забезпечення для відео аналітики AI до 2024 року, але проблеми конфіденційності на західних ринках можуть стримувати темпи зростання. Традиційні компанії з відеоспостереження, природно, розглядають AI-відеоаналітику як особливість запуску існуючих продуктів, пропонуючи спосіб диференціювання.

Камери із вбудованою відеоаналітикою, використовуються для виявлення руху, обличчя та об'єктів, аналізують зображення зображень у точці зйомки та можуть ефективно усунути необхідність передачі відео та даних на центральний сервер. Це дозволяє дуже ефективно використовувати як смугу передачі, так і смугу запису.

Хмарні сервіси здобувають авторитет

Згідно з доповіддю, у 2019 році є багато доказів щодо того, що в бізнесі фізичної безпеки хмарний сервіс, зокрема VSaaS, зламав свої ринкові кайдани, і його можливості та ефективність вже не піддаються сумнівам. Попит цього року значно зріс, і Memoori прогнозує, що протягом наступних 5 років він забезпечить CAGR не менше ніж на 12%.

У наступні кілька років, коли побудований Інтернет речей (BIoT) стане реальністю, IP камери будуть безпосередньо пов'язані з цими системами, і це дасть їм безліч можливостей сприяти вирішенню інших проблем, не обов'язково пов'язаних із безпекою.

Інтеграція в рамках фізичної безпеки зараз є загальною вимогою, а конвергенція з ІТ майже наводиться на ринку підприємств. BIoT з'єднає послуги в будівлі, мінімізуючи дублювання, скорочуючи витрати на обладнання та програмне забезпечення, а IP камери стануть важливим фактором, який виступає в якості датчиків у будівлях. Це, як кажуть дослідники, змінить маршрути на ринку та запровадить нових гравців у бізнес.

Більш інноваційні продукти

Дослідження показало, що останній рік економіка та умови торгівлі залишаються досить статичними, але більш інноваційні продукти, які забезпечили ефективніші системи, більш ніж компенсували це, а якісні бренди в результаті збільшили свою частку бізнесу. Протягом останніх 2 років Memoori очікував, що злиття та придбання некитайськими компаніями надасть деяку допомогу в розбудові масштабів, але значного наслідку, внаслідок придбання не було виявлено.

Географічні зміни

Протягом останніх 8 років відбулася значна зміна географічного розподілу продажів продукції відеоспостереження. Азія забезпечила найвищі темпи зростання, збільшуючи свою частку ринку щороку, і досі існує величезний прихований попит, який чекає використання. Основним рушієм цього зростання є Китай, де розповсюдження все ще сягає менше половини, порівняно з Північною Америкою, і задовго до того, як цей латентний бізнес буде видобутий, китайський ринок стане вдвічі більшим, ніж у Північній Америці.

Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!