(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Официальный партнер

Dahua & Hikvision в Украине

Уникальное предложение!
Заполни форму ниже и
получи спецпредложение

Hikvision випускає високоефективну вибухозахищену камеру

Постачаючи безпечні рішення для відеоспостереження у межах небезпечних зон, Hikvision запустила три нових ATEX & IECEx сертифіковані мережеві камери, включаючи циліндричні й купольні  PTZ моделі.
Новинки від Hikvsion - вибухозахищені камери. Вони мають корпус із нержавіючої сталі 304 та 316L, що робить їх максимально стійкими до корозії та вибухів. Також вони мають захист IP68 від води та попадання пилу.
Для будь-яких потреб відеоспостереження в небезпечних зонах, або зонах, де камера повинна працювати із джерелами легкозаймистих речовин, нові вибухозахищені камери забезпечують високоефективним та безпечним відеоспостереженням.
Типові застосування - це потенційно небезпечні середовища або зони, де є ризик вибуху, такі як: заводи по обробці та зберіганню газу й нафти, хімічні заводи, промислові майданчики, глибокі шахти або застосування у морському середовищі.
Вибухозахищені моделі камер можуть похвалитися технологією Hikvision Darkfighter, що здатна передати якісну картинку на відеореєстратор навіть в умовах ультранизької освітленості, маючи мінімальну освітленість на рівні 0.005 Лк в кольоровому та 0.0005 Лк в Ч/Б режимі. У результаті маємо кристально чистий колір та монохромні зображення в умовах, при яких звичайні моделі із низькою освітленістю не справляються. У ці моделі входять також 2MP і 4MP CMOS сенсори, FullHD 1080p при 60 фпс, потрійні відеопотоки, 3D DNR і 120dB WDR.
Значне зниження необхідної швидкості передачі відео, знижує пропускну здатність, що призводить до менших витрат на зберігання даних. Нові камери підтримують новий смарт кодек Hikvision H.265+.
Інтелектуальний алгоритм, розроблений Hikvision, кодек H.265+ представляє технологію кодування на основі стандарту H.265/HEVC (відео кодування високої ефективності) з можливістю значно зменшити бітрейт відео через три технології, а саме: прогнозоване кодування, придушення шуму та управління бітрейтом.
Також ефективність відео підвищується за допомогою Smart-функцій, таких як: Smart-виявлення, Smart-стеження, ANPR і т.д.
Нова вибухозахищена камера - надійне рішення для відеоспостереження, що використовується у будь-якому критичному навколишньому середовищі.
Камери також підтримують карти пам'яті SD до 128 Гб.
Вибухозахищені камери Hikvision – мережеві циліндричні камери DS-2XE6222F-IS 2Мп та DS-2XE6242F-IS 4MP, а також мережевий speeddome DS-2DF6223-CX(W) 2MP.
 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!