(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Віддалений нагляд за дитиною, через інтернет



Безпека вашої дитини, де б вона не перебувала- один з найважливіших аспектів життя, який хвилює абсолютно всіх батьків. Встановлення відеонагляду за дитиною у квартирі, на дворі чи в навчальному закладі допоможе зберегти нервову систему батьків та родичів.
За допомогою віддаленого доступу до камер можливо у будь-який момент часу та з будь-якого куточку світу переконатися, що з вашою дитиною все гаразд, а наявність запису допоможе при проведенні аналізу надзвичайної ситуації, якщо така трапиться.

 

Плюси нагляду за дітьми

 
Багатьом сучасним матерям доводиться рано виходити на роботу та довіряти процес виховання дитини няні. Таким чином з'являється потреба встановлення відеонагляду за нянею, що дає можливість бачити чим вона займається, як знаходить спільну мову з дитиною, чи притримується режиму дня та інше. Для контролю старших дітей система спостереження є не менш актуальною.
 

Слідкуємо за немовлям

 
Знаходячись вдома з немовлям матері може знадобитися відійти в іншу кімнати, аби приготувати обід на кухні чи ввімкнути пральну машину. Відеонагляд може попередити виникнення небезпечних ситуацій, оскільки камера знаходиться у кімнаті, а в матері на планшеті чи телефоні транслюється з неї відео та звук.
У великій квартирі чи у приватному будинку така система нагляду допоможе і в ті моменти, коли дитина спить: пристрій, який відіграє роль монітору (відеоняня) це смартфон або планшет який тримається поруч з собою, що дозволить миттєво помітити, коли дитина прокинеться. Таким чином до мінімуму зводиться ризик падіння, необережних ігор та інших моментів, які можуть загрожувати життю вашої дитини.
 

Слідкуємо за дошкільнятами та дітьми шкільного віку

 
У віці, коли діти відвідують дитячий садок чи молодшу школу, але ще не можуть самостійно проводити вільний час, батьки довіряють їх няні чи бабусі. Наявність у домі чужої для сім'ї людини завжди викликає побоювання. Встановивши відеонагляд ви зможете у будь-який момент подивитись чим займається няня: чи не ображає вона дитину, чи виконує усі ваші настанови.
Якщо система підключена до інтернету, можна спостерігати за тим, що відбувається, у режимі реального часу. Або ж переглядати архів записів у випадку надзвичайних ситуацій. Записи допоможуть і в тому випадку, якщо ви не помітили нічого незвичайного чи неправильного у поведінці бебі-сітера, але дитина поскаржилася на нього,- можна переглянути будь-який відрізок часу і зробити висновок з приводу найманого персоналу.
Коли діти залишаються з рідною людиною, відеонагляд допоможе прослідкувати чи любляча бабуся не дає надмірних порцій їжі своїм онукам, чи не балує зайвими солодощами, забороненими матір'ю, чи не потурає примхам малюка й таке інше. У любові та турботі немає нічого поганого, проте більшість бабусь аж занадто перебільшують з опікою, а батькам потім доводиться перевиховувати дитину.
Маючи можливість спостерігати за спілкуванням рідних, завжди можна обговорити з бабусею небажані моменти виховання й не доводити до конфлікту. Та й люди у віці можуть запросто забути про нюанси у розпорядку дня дитини: ввімкнув онлайн відео з камер ви перевірите виконання встановлених завдань, не давши привід родичці піддати сумнівам вашу довіру до неї, аби уникнути образ та конфліктних ситуацій.
 

Перевіряємо самостійного підлітка

 
Відеонагляд допоможе і батьками, чиї діти підросли та стали самостійно проводити час у дома. За допомогою встановленої системи нагляду можна контролювати майже 100% вільного часу дитини.
Підлітки у віці 12-14 років починають запрошувати додому друзів та однокласників. Ввімкнувши через інтернет віддалений перегляд відео, яке транслюється з камер у квартирі, ви завжди будете знати, чим займається дитина у період вашої відсутності; зможете проконтролювати виконання домашніх завдань та батьківських доручень, обмежити час гри у комп'ютерні ігри та перегляду відео.
 

Бездротові відеокамери для дому

 
Для організації віддаленого нагляду за дітьми використовуються Wi-Fi відеокамери, що підключаються до інтернету за допомогою роутера, без використання реєстратора. Запис у такому випадку йде на вмонтовану флеш-карту чи у хмарні сервіси.  Моделі IP-камер з вмонтованим WiFi і двостороннім зв'язком (є і мікрофон, і динамік) дозволяють чути людей у приміщенні й одночасно спілкуватися з ними. Камера поєднує у собі функції відеоспостереження, охоронної сигналізації та відеоняні! Невелику легку та компактну камеру можна встановити у будь-якому місці й за потреби перенести. 
Також такі відекамери можуть бути керованими, повертаючи камеру, ви зможете побачити кожен кут у вашому домі: камера забезпечує відсутність сліпих зон. Функція Інтелектуального відстежування - відеокамера автоматично відстежує і записує події, активується при виявлені рухів і миттєво відправляє тривожні повідомлення на смартфон.

 Юридичні аспекти встановлення
 
На території власного будинку можна проводити відеозйомку без будь-яких дозвільних документів, при цьому законом забороняється встановлення прихованих камер, замаскованих під інші предмети. Людина, найнята для роботи у домі має бути повідомлена про наявність відеокамер, проте про чітке розташування записуючих об'єктів повідомляти не обов'язково.
Щоб організувати в дитячому садку чи у школі систему нагляду потрібна згода батьків чи законних опікунів усіх дітей, які там навчаються. Його робітників також слід повідомити про наявність камер. Рішення щодо встановлення відеокамер узгоджується директором навчального закладу, усі відвідувачі мають бути повідомлені про те, що ведеться відеоспостереження відповідними табличками. У дитячих садках та школах на перших поверхах відеокамери з записом мають бути встановлені в обов'язковому порядку.
 

Приховане відеоспостереження за нянею

 
Наявність системи відеоспостереження не треба приховувати, спираючись на такі причини, як:
• наймана робітниця так буде виконувати свої обов'язки більш відповідально;
• у періоди, коли дитина не слухається, няня наврядчи дозволить собі виявляти негативні емоції, зважаючи на те, що за її роботою стежать батьки та осудять її дії;
• встановлення прихованого відеоспостереження немає сенсу ще й з тої причини, що це заборонено законом, а у разі виникнення якихось судових процесів з нянею це може послугувати доказом не на вашу користь.
Інколи діти, аби спрямувати на себе більше уваги батьків вигадують різні історії та скаржаться на вихователів. Хороша няня розуміє подібні моменти та буде рада тому факту, що у домі її вихованця встановлене відеоспостереження: так забезпечується не лише безпека малюка та спокій батьків, а й її самої.
 

Віддалене спостереження

 
Сучасні технології припускають віддалений перегляд через інтернет записів з архіву відеоспостереження чи трансляцію потокового відео у режимі онлайн на смартфоні, планшеті або ПК. Для організації доступу система відеоспостереження має бути підключена до інтернету. Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє здійснювати бездротовий зв'язок з роутером, камера повинна бути підключена у розетку (блок живлення у комплекті).
 

Замовте відеоспостереження за дітьми у нас

 
Організація системи спостереження за дітьми має багато підводних каменів: від встановлення грамотного кута огляду до юридичних нюансів. Замовивши встановлення відеоспостереження у спеціалістів нашої компанії, батьки отримають безліч переваг:

  • наш досвід дозволяє рекомендувати місця встановлення камер для охоплення максимальної площі спостереження і економії коштів за обладнання;
  • у залежності від вимог, які пред'являють до системи відеомоніторингу, ми радимо обладнання, які буде відповідати їм на повну, але не буде вищим за бюджет на монтаж;
  • ми знаємо, які документи та нормативні акти регулюють встановлення відеоспостереження у громадських місцях, щоб ваші дії були правомірними;
  • обладнання встановлене спеціалістами не втратить гарантії;
 
Довірте безпеку найважливіших для вас людей професіоналам!

Купити Wi Fi камеру для дому можно в розділі - Smart WiFi відеокамери.

О
трімати консультацію за телефонами:
 
(044)594 81 74, (068)204 50 24,(066)142 09 08,(073)143 22 20
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Акции
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!