(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

IP домофони DAHUA

Аби забезпечити особисту безпеку жителів багатоквартирних будівель, приміських котеджів та комерційних установ зазвичай використовують домофони. Ці пристрої мають багато переваг, але й недоліки у них також присутні. IP домофони DAHUA - це техніка нового покоління, яка здатна забезпечити максимальну безпеку, а також вона комфортна у використанні. У сучасному світі ці домофони замінять аналогові конструкції.

Унікальність домофонних систем DAHUA

Цифровий IP відеодомофон відрізняється від класичного тим, що має додаткові можливості. Він оснащений дисплеєм, який візуалізує зображення відвідувачів та простору перед будівлею. Обладнання дає можливість спілкуватися з відвідувачами за допомогою аудіозв'язку, є можливість подивитися на них та за потреби впустити у приміщення. Особливістю є те, що не потрібно підходити до вхідної двері, щоб відімкнути її. Також Ви отримуєте доступ до вашого домофону з будь-якого смартфону на IOS чи Android.

Пристрій складається з декількох основних елементів:

  • Монітор IP домофону
  • IP панель для виклику
  • POE комутатор (Passive POE)

Управління обладнання здійснюється через екранне меню. Клеми живлення, тривожні виходи, різні роз'єми живлення та зворотній стороні корпусу. Кнопка виклику оснащена підсвідкою. Виклик здійснюється після того, як відвідувач натисне кнопку. Якщо відповідь відсутня, тоді гостю пропонується залишити голосове повідомлення на автовідповідач. Усе, що відбувається записується на відео.

Переваги IP домофонів DAHUA

Серед переваг такого обладнання можна підкреслити:

  • Високу якість зображення
  • Можливість віддаленого зв'язку
  • Передача повідомлень на смартфон
  • Підключення потрібної кількості панелей та екранів
  • Можливість використання домофона в якості охоронної сигналізації, завдяки наявності тривожних виходів

Установка IP домофонів DAHUA здійснюється спеціалістами, а пристроями можуть користуватися велика кількість людей. Під час розмови є можливість зробити фото або ж відеозапис. Якщо ж відвідувачі прийшли, коли вас немає вдома, ці функції вмикаються автоматично. Інформація зберігається на внутрішній пам'яті та її можна передивитися в будь-який момент часу. Об'єм пам'яті розширюється за допомогою SD карти. Зв'язатися з панеллю виклику можна за допомогою смартфона, планшета чи персонального комп'ютера.

Як підключити IP домофон

Панель виклику монтується вирізним або накладним способом. Кабель при цьому надійно прихований. Підключення здійснюється через маршрутизатор за допомогою ethernet кабеля. IP адреси усіх підключених пристроїв встановлюється на заводі, тому панель підключається без додаткових налаштувань.

При установці відеодомофон, як правило, сполучається з домофонною системою під'їзду. У цьому випадку необхідно орієнтуватися на його модель. Якщо ж відеодомофон і модуль спряження кудяти окремо, тоді вони підключаються на різні канали.

Відеодомофони набувають все більшої популярності у зв'язку зі своєю практичністю, багатофункціональністю та можливістю забезпечити безпеку осіб, які знаходяться у будівлі.

 

Купити IP домофон DAHUA

Купити IP відеодомофон DAHUA можна самостійно, обравши модель панелі та монітора в роздлі - «IP ДОМОФОНИ». Для цього ми створили фільтри, що допоможуть у виборі обладнання, або обрати готовий комплект у розділі – «КОМПЛЕКТИ ДОМОФОНІВ».  Щоб отримати консультацію звертайтеся за телефонами:

(044)594 81 74, (068)204 50 24,(066)142 09 08,(073)143 22 20

Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Акции
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!