(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Wi Fi камера з доступом через Інтернет



Відеонагляд для дому, стає все більш і більш доступним, пройшов той час, коли для встановлення однієї IP камери потрібно було викликати цілу бригаду монтажників для прокладання кабелю, налаштування локальної мережі і програмного забезпечення. З розвитком інтернет-технологій і появою стандарта Wi-Fi виробники систем безпеки почали випускати бездротові відеокамери, які призначені для самостійного встановлення і не потребують професійної підготовки. Фактично, будь-яка домашня бездротова камера - це IP відокамера з вбудованим Wi-Fi модулем, але призначена для віддаленого відеонагляду через Інтернет за допомогою мобільного додатку, який встановлюється на смартфон, планшет чи ПК.

Купити Wi Fi камери відеонагляду в Україні.

Купити Wi-Fi камеру в Україні зараз дуже легко, велика кількість інтернет магазинів пропонують величезний вибір обладнання в різному ціновому діапазоні, проте правильно обрати потрібну модель не так вже й просто. Є безліч оглядів і статей, і кожен продавець розхвалює свою продукцію як може, але насправді(по факту) більшість з них замовчує про гарантію, стабільність роботи мобільного додатку і техпідтримку, а це дуже важливо(найважливіше). Наш магазин пропонує обладнання від провідного світового виробника - компанії Dahua Technology з офіційною гарантією не менше року і сертифікованою підтримкою. Dahua на основі своїх професійних рішень для відеонагляду створила окремий бренд з однойменним мобільним додатком IMOU, який вже здобув популярність в цілому світі

Застосування бездротових камер різноманітно: починаючи з побудування класичної системи безпеки для захисту від грабіжників і закінчуючи(завершуючи) спостереженням за домашніми улюбленцями. Останнім часом, у зв'язку з пандемією COVID 19, набув популярності відеонагляд за дитиною через інтернет, діти залишаються вдома самі і батьки дистанційно можуть проконтролювати проведення онлайн уроків. Також ці відеокамери допомагають доглядати за пристарілими родичами, які хворіють або ж просто
не вміють користуватися сучасними гаджетами. Купівля Wi-Fi камери зовншінього спостереження буде прекрасним рішенням для оселі(дому, будинку) або(чи) дачі, звідки власники від'їжджають на довгий час, проте хочуть контролювати свою ділянку(власність). Наші спеціалісти підготували огляд Wi-Fi камер відеоспостереження, який допоможе у виборі - "Огляд найпопулярніших Wi-Fi камер IMOU". 

Принцип роботи вай фай камер.

Принцип роботи вай фай камери дуже простий: камера конектиться(підключається) в додатку на смартфоні через домашній роутер, який і дає можливість віддаленого нагляду через інтернет. Потрібно встановити додаток IMOU (завантаживши його з магазину додатків) і створити особистий акаунт в якій камера додається за допомогою сканвання її індивідуального QR коду, в процесі додавання ввести пароль від домашнього вай фай - і все готово. Це займає мінімум часу, виробник постарався зробити цей процес максимально зручним для користувача, на вибір є і українська, і російська мови, в комплекті йде(є) блок живлення, інструкція підключення і налаштування.

Ціна Wi-Fi камер залежить від якості зображення, виконання (внутрішня чи вулична) і додаткового функціоналу, який допомагає в роботі з цими розумними пристроями. Чому варто купити бездротову камеру для дому, будинку саме в нашому магазині:

  • Продаємо тільки офіційну продукцію з гаратією,
  • Наші спеціалісти досконало знають продукцію і нададуть техпідтримку з будь-якого питання,
  • Робимо доставку і оплату товару будь-яким зручним для покупця способом.
  • І не останнє, але дуже важливе, що ми не просто інтернет-магазин відеонагляду, а компанія ТОВ "Системи безпеки "Сапсан", яка працює з 2008 року. З відчиненим для відвідувачів офісом у центрі Києва, де можна отримати консультацію та ознайомитись з продукцією.


 
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Акции
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!